onsdag 9 maj 2012

En "Wilmadag"

Haha, såhär "snygg" var Julle när Wilma hämtade honom i hagen idag! Isch en sån smutsgris! Det tog en bra stund för Wilma att få honom ren så att det gick att komma iväg ut på en ridtur.
Det blev en härlig skogstur med lite naturhinder, M var med på Whitney och de hade en faslig tur som slapp regnet! Hmm, ser ut som om Julle är VÄLDIGT sugen på att äta lite gräs!
När de red förbi utanför vår hage så fick jag och Jim lite fnatt och galopperade runt en stund!
Tja, vad ska man säga om vår käre Valle????? Han e som han e! Här har han grottat in sig i ett hörn och sussar som en liten............? M fick gå in och peta på honom för att se så att han var vid liv, och det var han minsann, bara liiiite pömsig..... och smutsig!
Småpållarna har fått nya hagar idag, Julle, Whitney, Valle och Danne går uppe på berget och stannar kvar till maten är slut. Det lär väl inte ta så lång tid antar vi! Det var iaf väldigt kul att byta hage!
Gido och Murphy har flyttat till den lilla hagen i skogen och där fanns det väldigt mycket mumsigt grönt gräs!
Wilma tog hand om lille Danne en stund efter ridningen. Han blev borstad och pysslad med och blev så fin så fin! Jättefint var det i stallet oxå, särskilt i min o Jim´s boxar, nyskurade hinkar och nytt fint spån så att vi ska sova riktigt gott inatt!  En väldig ordning och reda på allt i stallet! Tack tack Wilma, det var jättekul att du var här idag!






Inga kommentarer: