torsdag 17 maj 2012

Det behövs käk oxå!

Tjena! All you need is love lät det häromdagen. Hmmm, glömde en sak, det behövs käk oxå!!!! 7 strån i 11 rader räcker liksom inte. M flyttar kusar fram och tillbaks mellan hagarna, det växer inte fort i det här vädret! Fast Julle o Whitney är fasligt fina i hullet, inget överflöd än så länge!
Linn och M har varit ute en sväng med Julle och Whitney. Det verkade som om det var en najs liten tur! Whits nya sadel är lite lurig bara, man måste dra gjorden ganska ordentligt annars är risken stor att den som sitter på hamnar något på sniskan! Här är det dax för koll av gjordar innan de susade uppför galoppbacken i vild fart!
Sedan tog Linn hand om Valle en stund. Först lite barbackaridning innan det blev en sväng med vagnen. Vilken tur att han fick komma ut oxå! När Julle o Whitney gick från hagen så skriade han som värsta token............ jag vill OXÅ följa med!!!!!
Här är en bild på hästen som M red på ork igår. Hon heter Port Ellen men kallas visst bara Ellen. Vilken fin svart häst! Väldigt trevlig att rida tycker M!


Inga kommentarer: