lördag 19 maj 2012

Allt på en gång!

Hej, hej. Här var det livat här var det glatt! Här är det Emelie Ellen, Samuel och Hanna som är igång med sina hästar medan Nadja väntar på sin tur. Ojojoj vad vi har jobbat idag hela högen! Det har varit allt från ridlektioner på banan med hoppning, uteridning med småknattar, körning med valle, ridläger osv. Nu ska det bli RIKTIGT skönt att gå ut i hagen igen!
Här rider Johanna Whitney och det gick så jättebra! verkligen fint jobbat!
Här är det Kristina som får kämpa på med Julle som är lite seg i benen idag men efter en stund så var han oxå igång! Snyggt kristina!
Här har vi Wilma på Whitney. Gissa om Whitney har fått en ryttare som kan rida henne bra! Det är inte klokt för snart kommer det en till som fick Whit att gå i strålande form. Superduktiga tjejer!
Här har vi Linn som oxå fick en fantastiskt fin form på vingelmajan Whitney. Åh, vad roligt att det är så många som kan rida henne så bra! Linn och Wilma har varit här halva dagen och hjälpt till att hålla ordning på oss. Tack för hjälpen tjejer!

Carina och Elina från Mölnlycke tog sig an mig och Julle på ridbanan. Det blev en skön skogstur oxå innan dagen var slut. Härligt! I skogen mötte vi Danne och Murphy som var ute med Filippa och en kompis samt föräldrar och hund! samuel och Nadja har varit på läger ett par timmar och de hann att rida på flera av oss och det gick jättebra med tanke på att det var ett tag sedan de red!
Vilde Valle var superdampig idag när det var ridning på "tapeten". Nu har M bestämt att det blir ingen mer ridning på honom, BARA körning, BASTA!!!!!! Ha det så gott alla vänner!


Inga kommentarer: