måndag 13 oktober 2008

Jag är väl ingen älg ??

Hej. Ännu en Måndag , som brukar vara en vilodag för mig. Men nu har älgjakten börjat så jag vet inte om jag vågar gå ut! Tänk om någon som ser dåligt tror att jag är en vit älg !! Hjälp! Jag får väl gnägga lite så att det hörs att jag inte är någon älg, det kanske funkar. Jag skulle haft lite jobb i helgen men det blev inget så nu har jag varit ledig ganska länge. Ni kan ju tänka er hur pigg och glad jag kommer att vara när det blir dags att komma ut igen! Bolero och Whitney var ute på en riktig långtur i Söndags och så fick inte jag följa med, orättvist tycker jag!! Nej nu orkar jag inte sitta här längre , jag har väl annat att pyssla med, godbye !

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Om jag var du så skulle jag vara VÄLDIGT försiktig när jag går ut i skogen. Du ser allt lite älglik ut tycker jag.
Framförallt när du går. Långa kliv. Men det kan funka med gnägget. Annars är du tillräckligt gammal nu så det gör inte så mycket.
Det sista var bara på skoj. Om hästar har humor?
Jag red på en av dina kompisar här om dagen. Han tyckte du var en gammal stofil som mest stod och halvsov. Gör inte det misstaget i skogen bara. Älgar står ofta och halvsover. Jag såg förresten 2 stycken i går. De var rätt lika dig. Kompisar kanske?
Ha de bra!