tisdag 22 januari 2013

Smått&gott!

Men titta här, Batman vill vara med och hjälpa till i stallet idag! Vad trevligt sa M, med lite sällskap! Egentligen så skulle Valle haft besök idag av en av sina kära "gamla" tjejer, nä, inte gamla till ålder, utan det var några år sedan de var här, var och varannan dag. Hon var lite småtrött idag, men Valle håller tummarna för att hon dyker upp snart och hälsar på! Det är så himla roligt att träffas!
Morotsstund i hagen är gott! Men Valle! Det var inte meningen att du skulle äta direkt ur hinken! Men vaddå?? Lämnar M hinken sådär, så passar jag väl på att glufsa lite!!! Jim och jag får våra morötter i stallet ikväll. Den som väntar på nåt gott......!
Några av M´s pelargoner som stått i mörkret i garaget tycker att det är dax att börja blomma för nu är det snart vår! Nja, det känns ju inte precis som något vårväder utomhus iaf!  Häromdagen hade min blogg 200 besök! Det var häftigt! Läsarna är från USA, Thailand, Tyskland, Finland, Nederländerna, Storbritannien, Danmark, Malaysia och Polen bl.a. Vad kul!
Vad är det här nudå? Ett spel och ett pussel. Hmm, just D, Måndagsfilosoferiet var det ju. Funderade lite på livet sådär i största allmänhet. Vad ska det gå ut på egentligen? Ibland verkar människor leva livet som om det vore ett slags spel. Någon har hittat på en massa olika regler, hit ska man gå men inte dit. Gör man fel så kan man åka ut. Ur gemenskap t.ex . En del regler måste man ju förstås följa, lagar osv, men så länge man inte medvetet gör någon illa  så kan det inte vara fel!  Den som vinner är bäst, pengar o prylar är viktigast. Många stressar runt och har bråttom att hinna så många "rutor " som möjligt.  Hmmm, låter inte så kul, det verkar som om många spelar en "roll" för att passa in i spelet istället för att följa sin egen väg som bara vi själva vet vart den går! Jag tycker att livet är mer som ett pussel med väldans många bitar i!  Det finns sååååå många olika pusselbitar och bara du vet vilka bitar du behöver! Vissa bitar behöver alla ha för att må bra, men för övrigt så kan det se väldigt olika ut beroende på vad vi vill.  Nåt att fundera på kanske............ följ inte "strömmen" utan att fundera över vart den för dig. Tänk efter själv  och framför allt, känn efter, vad som är viktigt för just DIG! Vägen till lycka kan vara svår och snårig, man kan gå vilse många gånger, snubbla och ramla, slå sig halvt fördärvad..... men sluta aldrig leta pusselbitar, de finns där för alla, men är inte alltid så lätta att hitta!  Den som söker den finner! Stor hästkram från mig!

Inga kommentarer: