tisdag 1 januari 2013

Årets ridning igång!

Hejsan hoppsan och god fortsättning på det nya året! Hmm, det känns ungefär som det brukar.......... eller nä förresten. Det var ett himmelens väsen utanför våra fönster inatt!  Uschiamej vad det smällde, sprakade, gnistrade o väsnades! Man kan ju få nervsammanbrott för mindre! Varför ska ni föra ett sånt väsen bara för att ett gammalt år tar slut? Jaha, det är för att ett nytt börjar. Okej, det är ju väldigt vackert att titta på för all del men VARFÖR ska det dundra så in i bänken för?  Tur att det är ett helt år kvar till nästa gång! Ni kan tro att vi uppskattar att det är barmark igen! Oj vad det har sprungits och busats i hagarna idag! Värst var Danneplutten! M har nog aldrig sett honom sååå busig i hagen förut! Whitney o Julle tar det lite lugnare och njuter av solskenet!
Här har vi årets första ryttare! Simon och Kajsa fick jobba på med ryktborsten för att få två små lortgrisar rena! Anita pysslar om Smulan.
Klara dök oxå upp och tog med Julle ut tillsammans med de andra! Vilken härlig start på nya ridåret!!!!! Nu blir det full rulle resten av veckan om vädret tillåter!

Inga kommentarer: