torsdag 24 januari 2013

Alla har vi varit..... yngre!

Kolla vad jag hittade när jag rotade bland M´s gamla foton! Året är 1967 ( oj vad längesedan) då var M bara 11 år och var på sitt första ridläger, Ranchen i Stömstad. Hästen hette Tufsan och var en jättesnäll fjordhäst!
Här är hon uppflugen på en nordsvensk som hette Titti. Hon fanns i Uddevala i samma stall som Jim var ridskoleponny för en del år sedan. Nu håller Uddevalla ryttarförening till där. Året är 1969. Titti var en väldigt trevlig häst!

Råda säteri utanför Göteborg 1968. Första bilden är på en häst som hette Sofus och det var M´s kompis Ingelas häst. Skäcken hette King och var en riktig tokstolle. Han fanns på Ranchen innan han blev såld och hamnade på Råda. Hmm, skulle vara kul att se bilder på mig när jag var yngre. Inte så lätt att få tag på kanske. Det är roligt med gamla bilder, man minns väldigt bra hur det var när man ser på dem. Fina minnen ska man vara glad över att kunna plocka fram och glädjas över! Ibland så har man tråkiga minnen oxå, förhoppningsvis kan man ha nytta av dem för att lära sig något av dem. Låt de finna minnena ligga överst och tänk på dem ofta, det blir man så glad av!!! Ps: M var helnöjd med lektionsridningen igår oxå, finfin Mimmi!!!

Inga kommentarer: