onsdag 6 februari 2013

Lite av varje !

Tjenixen! Här har vi en liten kuse som skulle behöva jobba lite på att få sin kalaskula under kontroll! Med Olivia (bilden) på ryggen så blir det till att arbeta ordentligt!  Det ska verkligen bli skönt att kunna sätta igång er ordentligt till våren när man kan vara på ridbanan igen säger M!  Ojojoj, det låter jobbigt!
Haha, det där ser ju riktigt kul ut! Har nästan glömt hur roligt det kan vara att hoppa över små hinder! Här har jag Lisa på ryggen. Visst hoppar jag väl fint!!!
Wilma i flygande fläng med Julle. Väldigt fin position i sadeln över hindret!  Jag tror att vi kommer att tycka det är jättekul när hindren kommer fram och vi får hoppa igen!
För att inte tala om denna lilla vimsemaja!  Hon behöver verkligen ridas lite mer " seriöst" snart!  Jennie rider Whitney väldigt fint här!  Snart åker M till ork för att rida lektion för J.  Då blir det seriöst så det räcker till! Få se vad det blir för häst idag?  Hmmm, det blir väl Mimmi som vanligt och då får hon nog anstränga sig lite M tanten!

Inga kommentarer: