måndag 16 april 2012

Grattis Emelie!

Hej. Vilodag idag och det var ganska skönt efter helgens alla ryttare. Vi säger grattis till Emelie Harri som har varit och hoppat clearround på Tjörn. Två felfria rundor blev det  både 80 0ch 90 cm. Valle han höll hovarna för att det skulle gå bra! Emelie är ju hans "gamla" ryttare som har ridit och tränat honom här i flera år. Nu red hon en häst som är några storlekar större än Valle, han heter Athos. men vet ni vad???? För några år sedan så tävlade Valle och Athos i samma tävling. Det var Tjörncupen. Linn red Valle då och gissa vem som vann?
Den lille plutten i mitten är Valle och den stora skimmeln är Athos! Ska tillägga att hindren då var inte lika höga som i helgen, det hade lille Valle inte klarat!
En väldigt fin bild på vinnarekipaget Linn och Valle!  Nu var det Emelie och Athos som gjorde två fina rundor! Grattis Emelie o Athos från oss alla!

1 kommentar:

Emelie Harri sa...

Herregud va snällt, tack så mycket, valle han har faktiskt hoppat 95cm med mig hehe (bara för att skryta lite) nu var det ju några år sen men ändå han har 95cm i sitt bagage iallafall.