måndag 9 april 2012

Gido återfunnen! Lycka!

Lite småruggigt väder idag. Det hindrar inte Linn och Ella från att vara i stallet och pyssla med oss. En ridtur i lite småregn blev det. Ella valde att rida Gido idag. Han var jättepigg o glad och Ella lär sig snabbt hur man ska göra!
Linn valde sin favvo Julle som oxå var pigg i benen, både i terrängen och på banan! Det hände något roligt igår sa M. Telefonen ringde ganska sent på kvällen och det var någon i andra ändan som undrade om det möjligen fanns en liten ponny här som heter Gido? Javisst, det gör det. Hon hade ägt Gido när han var ung, 3år och framåt. Hennes son red honom då. Sedan blev han såld och de visste inte vart han tagit vägen. Efter år av letande så fann de honom här tack vare stallets hemsida! Oj vad glad hon blev när hon förstod att det var rätt Gido!!!! Nu vill de komma och hälsa på honom och om han ev. skulle bli till salu så vill de absolut köpa honom. Fast han får nog bli här ett tag till! Roligt iaf att de fann honom till slut!
Efter lite lunch under tak i värmen så blev det dax att ta med Vildingen Valle på en åktur. Linn har ju haft Valle o Danne hemma hos sig ett par veckor för ett par somrar sedan så hon känner till den lille spelevinken! Ska vi inte gå snart ser det ut som Valle undrar!

Inga kommentarer: