fredag 6 april 2012

Aprilväder var ordet!

Vadnudå, vad är det som händer??? Var det inte 20 plusgrader häromdagen??? Just D, aprilväder var det! M drog på smilbanden när hon kom till hagen idag. Jag stod rakt upp på bakbenen och fäktade mot Jim. Vi lekte och jag försökte få igång honom lite. Vi tog en supersnabb galopp över ängen o hade skitkul! Jag sa till M att Jim frös lite och ville komma in, så nu ska vi vara i stallet över natten.
De här "raggisarna" får vara kvar ute, de får gå in i sitt lilla utehus om de vill ha tak över huvet. Whitney o Julle är oxå inne för Julle var visst lite frusen han med.
Skönt att krypa i flecetäcket när man är frusen och kall!  Igår fick M jobba som en blå på ridlektionen! Oj vad trött hon var när hon kom hem! De fick visst byta hästar med varandra så det blev 3 hästar att rida. Först blev det Ellen, sedan Ludde och sist Bruno. Bruno är inte den som är självgående precis o M hade glömt sporrarna hemma. Det blev till att använda benen så in i hoppsan! Ungefär som att försöka cykla i meterdjup lera med handbromsen på, typ !!! Haha, det var nog nyttigt för henne!   Maja undrar om det inte kommer några minnesord om Tippen? Jooo det gör det!! Det är skrivet för länge sedan, men M kan inte lägga in det från sin dator och behöver hjälp med det. Den som skulle ha gjort det har glömt av det tyvärr! Nu får M ta i med hårdhandskarna och se till att det blir gjort snarast!!!!!! Tack Maja för att du påminner!

Inga kommentarer: