torsdag 10 oktober 2013

Då ung, nu tant!

Hejsan! En lugn och skön dag börjar gå mot sitt slut, bara gått i hagen och skrotat. Imorgon däremot blir det till att jobba igen! Hittade gamla bilder på M och den första kusen hon tävlade med när hon var sisådär 16 bast. Hu, vad länge sedan det måste vara! Hästen var en Oldenburgare som hette Uncle Boy, den gillade M skarpt, trots att han var en riktig mespropp ibland, hmmm,.... ungefär som jag säger M !
Han var verkligen inte pigg på att hoppa, här är en av de få gånger som han vågade sig över med skräckblandad  förtjusning! Det är hopptävling på Uddevalla ridklubb som då låg på Björbäck.
Detta är taget när det var Hubertusjakt på I 17:s marker mitt i Uddevalla. Det tyckte "Onkel" var roligt, låga naturhinder var skojjigt........ ha, precis vad jag tycker med, måste varit en väldigt sympatisk kuse den där Onkel! Eftersom han inte ville hoppa så blev det dressyrridning istället och det var något helt annat! Som bäst blev det en 3:e plats i dressyr DM vid Clarebergs ridklubb i Göteborg. Men det var ju väääääldigt länge sedan! Hörs imorgon!
Ps. Vi säger stort grattis till den här härliga tjejen som just blivit lycklig ägare till en fin häst som heter Wega! Det är Emelie som red här för en del år sedan och då var det Vilde Valle som var absoluta favoriten! Nu är det dags för nya äventyr med egen häst och vi säger LYCKA TILL med Wega! M säger att hon vill komma och hälsa på, och du Emli, skicka ett sms med ditt tel nr för M har slarvat bort det! Slarvmaja!

Inga kommentarer: