måndag 9 juli 2012

Whitney i sjukhage mm.

Hej hopp! Här står Whitney i en hastigt uppkommen sjukhage mitt i trädgården under ett äppelträd! Det hörs kan man säga, för det hänger ett vindspel i en gren och det plingar VÄLDIGT mycket när man går förbi! Igår när M skulle släppa ut Gido o Murphy så var det en stor pöl med blod vid ingången!?! Vad har hänt nu??? Jo, Whitney har fått ett balltramp (heter faktiskt så) som är av modell STÖRRE! Ajajaj tänkte M, men hon haltar inte och verkat inte ha ont så jag tror att Whit har haft en väldig tur i oturen tursamt nog!!!!  Kl tolv mitt i natten kom veterinären, för hon hade haft en fasligt massa att göra med sjuka djur hela dagen! Gissa vem det var som kom?? Jo, det var Lisa som började rida Jack när han var tre år! Alltså för tio år sedan. Lisas kompis brukade rida Whitney som då oxå var tre år. Så Lisa visste ju precis vart hon skulle åka! Jättekul att träffa henne igen!
Här är veterinär Lisa i full färd med att lägga bandage på Whitney som står still som en ängel! Se så fint det blir! Nu får hon hålla sig lugn ett tag till det har läkt sig ordentligt. Vi andra kusar får jobba i hennes ställe så länge! Glömde säga att bilderna inte togs inatt utan idag, för Lisa fick komma och lägga nytt bandage och titta till såret igen.
Nu till dagens ridning. Här har vi Olivia och Johanna med några vänner som ridit både i skog och på ridbanan. De jobbade på finfint!
Kolla vad stiligt! Jag och Nick i täten, sedan kommer Emil och Jim, Emelie på Julle och Klara på Murphy. Ett härligt gäng som red sina hästar jättefint!
Sista turen, Vilde Valle fick ha täten för han var piggast av alla idag. Emilia som håller tömmarna kommer ända från Amerika! Kompisen Lisa red Julle, Clara hade Jim och Anna hade den stora äran att rida på mig! Oj vad vi jobbat idag, det var riktigt kul!
Jamen här har vi ju en liten Klara till! Tredje Klara idag! Här passade det väldigt bra med Danne, ett litet fint ekipage! Imorgon har vi en vilodag och kör igång på Onsdag igen om vädret är på bra humör!




Inga kommentarer: