onsdag 18 juli 2012

Heldagsläger i solsken.

Här var det hårdträning på ridbanan! Linn,Emma,Emil och Klara har varit på ridläger hela långa dagen!
Efter en fikastund på förmiddagen så var det dax att köra med Valle och Gido. Vad bra att det finns en massa härliga mjuka ängar att springa på tyckte Gido och brallade som värsta unghästen! Det är inte ofta man ser honom så himla glad och busig! Manen for åt alla håll!
De minsta kusarna får gå tillbaks till hagen efter halva dagen. Skönt! Emma var precis såpass lätt så att hon kunde sitta på Danne till hagen, fast hennes fötter nästan når till marken!
Så var det dax för sista ridningen efter att ha ätit lunch och pausat en stund. Bra jobbat allihop! Lite halvtrötta ekipage efter en hel dag i solen, men efter en stund så gick allt som på räls!
Nu ska det bli skönt att komma ut i hagen och vila sig och käka en massa gott gräs! Tack för idag allihop och tack Olivia för att du var med och hjälpte till! Fast vi glömde ju brorsan, hmmmm, M har lite kort minne ibland! Tur att ni är kvar ett tag till så att han får åka vagnen en annan dag! Apropå Whitney så ska hon åka till Skara djursjukhus på Onsdag nästa vecka för att operera såret så att det blir läkt ordentligt. Hon har inte ont och är inte halt, det är inte svullet eller inflammerat utan det behöver bara lite hjälp med att läka ihop. Det kommer att bli finfint när det är klart! Som tur är!



Inga kommentarer: