måndag 4 mars 2013

Prao med Lisa.

Hej! Det är ny vecka och Lisa är här och gör sin prao. Kul! Valle stod först på tur idag. Han var inte så pigg på att gå till stallet utan sina kompisar men efter en stunds övertalning så gick det bra att följa med. Gissa om det börjar fällas päls här!
Efter körning med Valle så var det Whitneys och Julles tur för en avhyvling med borsten och lite motionering. Jullebulle har som mål att lyfta upp bukhänget ett par decimeter och bli lite " slimmad" inför det nya arbetsåret. Det blir till att jobba på ordentligt Jullebulle!
Lisa konstaterar att Whitney inte alls är lika långhårig som vi andra! Hon kanske inte är så frusen av sig på vintern och  behöver så mycket päls. Men hennes man lever sitt eget liv! Vilt och rufsigt som bara katten. M vill snagga henne men nä............. det tycker inte Lisa. Vi får väl se vad som händer! Imorgon blir det ganska mycket ridning och det är himla tur att Lisa är här och praoar för M kraxar fortfarande som en skadskjuten kråka eller nåt liknande. Hon har iaf fått lite ny dundermedicin idag så nu ska hon väl bli som vanligt igen snart! Ojojoj, då är det bäst att akta sig, hon har säkert en hel hög av uppdämd energi som kommer att fara runt bland oss som en mindre tornado! Det är ju vår och massor som ska göras!!!!!!!! Gäsp, säger jag bara!

Inga kommentarer: