lördag 1 december 2012

Ojj vad mycket folk!

Nu har vi kommit till Torp i Uddevalla. Linn och Ella har lastat ur och hjälpt till att göra iordning Danne, Gido och Valle för ponnyridningen!
Oj vad mycket bilar och människor! Vad gör alla här egentligen???
Jag vill oxå vara med och fika sa Gido och klättrade upp till bordet och norpade M´s macka och lite pepparkakor, mums filibabba! Henrik tyckte att Gido var en väldigt företagsam liten kuse!
En liten vilopaus vid granen var skönt! Känns lite som hemma tyckte valle med åtminstone ett träd som han gärna ville knapra på men det får man inte göra med den fina julgranen!
Ett strålande fint vinterväder och en massa trevliga människor! Vi som var kvar hemma fick oxå lite fina "jobb" idag. Först så var jag ute på en tur med Carina och Elina som red Julle. Jag blev lite skraj för några hundar, men det gick fint ändå till slut! Det var skoj att få följa med ut! Sedan kom Sofia med sin pojkvän och då var både Jim och jag med. Det var oxå jättekul ! En härlig start på årets sista månad! Imorgon blir det julmarknadsridning både i Uddevalla och i Henån! Tack Linn, Ella och Henke för hjälpen idag, ni är suuuuper!!!




Inga kommentarer: