torsdag 27 september 2012

Ormbunksfärgade kusar!

Bäst att passa på att köra Valle medan det är uppehållsväder tyckte Sandra och Miranda. Vad händer..... världens ösregn! Jaja, det är sånt vädret är för tillfället, inte så mycket att göra något åt. Men vad kan man hitta på då?
Jo, man kan ju alltid skrapa gammal färg från stallväggarna så att det går att börja måla snart! Bra jobbat tjejer!!! Nu är iaf nästan allt järn målat och det blir så svart och blankt och fint!
Här har vi två kusar som har nästan samma färg som vissna ormbunkar! M trodde att de hade smitit ur hagen men så fick hon se något svart o vitfläckigt lite längre bort, och om Murphy är kvar i hagen då är garanterat resten där oxå! Miranda o Sandra flyttade Smulan,Gido och Murphy upp till den lilla skogshagen idag och där fanns det mycket gott gräs att äta på!
Detta är Donatello, oxå kallad Donte, ser ni glimten i ögat! M hade honom på ridlektionen igår och det var banhoppning på programmet. Det gick visst finfint hörde jag och M tycker det är jättekul med hoppning! Det gör Donatello oxå!!!!!





Inga kommentarer: