söndag 30 september 2012

Inte kul att vara vit ibland!

Nu är det så här igen! Inte kul att vara vit när det börjar gegga till sig i hagen! M fick att göra med den här smutsgrisen innan det gick att visa honom för folk. Så gör aldrig jag, nja, kanske ibland.
Först ut i det fina vädret idag var de här glada ryttarna! Mor och dotter ska rida upp till skogshagen för att kika lite på Smulan.
Nu fick jag följa med iaf! Lisa,Whitney,Annie,Julle,Sara o jag, Vera och Jim på väg ut. Men vad är det för en liten kusk som kör Vilde Valle????? Aha, M lurar vid sidan av för att ta över om en stund och det var nog tur för vi var ganska busiga när det var dax för galopp och Valle gick mer på bakbenen än med alla fyra på marken! Har aldrig sett på maken en sån gangster!!!!!
Här kommer Sonja,Gido,Ella och Julle klättrande uppför backen, bra balans!
Efter en skogstur blev det träning på ridbanan som efter lite dränering gick att rida på hyfsat bra. Tjejerna jobbade på finfint!
Sist ut idag var Matilda som tog med sig Gido ut på en tur. Han var visst väldigt glupsk och ville helst äta hörde jag. Ajabaja Gido, äter gör man i hagen, har du glömt det??!!!





Inga kommentarer: