lördag 10 mars 2012

Jobb för alla utom Danneplutten!

Ser ni vem som fick följa med idag!!? Åh vilken mysig tur jag var med på! Ett glatt gäng från Göteborg kom på förmiddagen och red ut. Det var en av tjejerna som fyllde år som hade önskat sig en ridtur. Lisa och Linn var med och hjälpte till .
Lite senare dök Junior och Baraka upp. Jag snackade lite med Junior innan Jennie och Katarina försvann ut i naturen med dem. Hmm, undrar om inte "lille" Junior var på bushumör idag?
Valle o Baraka snackade oxå men Valle skriade så förskräckligt så Baraka blev lite sur, ojdå sa Valle och gömde sig bakom järnbalken och rullade med ögonen. Bäst att hålla sig undan!
Sedan var det dax för Linn och Lisa att rida. Det blev lite hoppning på ridbanan efter de hade varit ute på en liten tur. Julle och Jim var visst VÄLDIGT pigga och småbusiga idag! Haha, det var jag oxå!
Efter ridningen så tog Lisa och Linn med sig Vilde Valle ut en sväng. Det var ett tag sedan nu så gissa om Valle tyckte att det var på tiden!!?? Det har varit en hääärlig dag idag! Undrar vad som händer imorgon?



Inga kommentarer: