tisdag 12 augusti 2014

Lyser som en sol, psykologi, interaktion.........

Hej igen! Idag har det verkligen varit mycket aktivitet här av olika slag! Först ut på ridtur har vi Anna på Ludde och en Anna till med dotter Emma och de rider Julle och Murphy. Välkomna hit!
Lisa har varit här och hjälpt till och följer med ut och visar vägen på Whitney.
Lova och Alma dök upp lite senare och red Julle och Whitney.
Här har det varit födelsedagsridning! Alianna Sofie och Matilda har just varit ute på en ridtur med Danne, Gido och Murphy. Det gick visst väldigt bra och grattis på födelsedagen..... Alianna tror jag det var som fyller 5 år idag! Välkomna hit ni också!
Lisa lyser som en sol! Tror jag det.......hon har ju fått låna Baraka hos Katarina och rider en stund på ridbanan som hunnit torka upp efter allt regn som kom igår! Hmmm, det fattas ett foto. Vi har haft besök av en tjej som heter Linnea Lyckberg, 23 år,  född i Göteborg, uppväxt i Luxemburg. Hon red här med sina kusiner för en del år sedan...( ganska många)! Nu studerar Linnea psykologi ( individual differences) på The University of Edinburgh i Skottland. Hon studerar relation och interaktion mellan människa och hund, men är även intresserad av hästar. Linnea är klar med Master och börjar Doktorera i ämnet i september. Detta låter väldigt intressant och vi vill gärna följa Linnea under hennes studietid och vi hoppas att hon får någon nytta av att ta del av hur vi arbetar tillsammans här på Lövås!   Det var av den anledningen som Linnea kom hit för att spendera dagen tillsammans med oss kusar, M och alla ryttare! Jätteroligt! Tack för idag alla och välkomna tillbaks alla nya ryttare som varit här!

Inga kommentarer: