fredag 18 april 2014

Låååångfredag!

Hej hopp, idag är det långfredag och det har vi märkt! Klockan nio i morse när M låg och sov som bäst kom de första tjejerna skuttande! Tror bestämt att det var Linnea och Johanna, Emily och Louise. Ut med hästar , in med hästar , mocka, sopa....... här är det Emily som hoppar med Julle och det ser finfint ut!
Ines och Emily bytte hästar och Ines hoppade några språng med Julle och det såg lika fint ut! Duktigt tjejer!
Här kommer en hel familj som är ute på födelsedagsridning! Det fick bli några foton för att fånga alla på bild! Ser ni att jag fick följa med?! Det var riktigt kul och grattis till födelsedagsbarnet, hmm, just D, nu kom M på att hon har en bror som fyller år idag, det är ju Valdemar som har namnsdag och då fyller hennes bror Anders år! Nu måste hon komma ihåg att ringa och gratta! Ridturen med alla ryttare gick för övrigt jättebra, alla hade full koll på oss kusar! Jim fick t.o.m. heta Lord Jim för hans ryttare tyckte att Jim skötte sig alldeles förträffligt! Det gjorde väl jag med......Lord Bolero då eller?
Valle har fått skor på sig idag och tyckte det var bra! Louise, Ines och Emily skötte tömmarna.
Saga red Julle idag, hon har inte ridit sedan förra sommaren då hon var nybörjare, och titta så fint det ser ut! Allt hon lärt sig satt som en smäck! Vi håller tummarna för Saga som gick vidare i SM i tennis idag i Göteborg och spelar ny match imorgon!
Torborg och Sigrid på Danne och Murphy red lektion på ridbanan och fortsatte med en tur i skogen. Det såg riktigt fint ut!


Emily hoppar med Whitney och sedan hoppade hon för första gången med Valle, hur bra som helst! Louise red en stund på Murphy.
Mor och dotter red tillsammans på Gido och Whitney och det ser väldigt stiligt ut! Bra jobbat alla ryttare och tack för idag, tack oxå för allt godis som Linnea och Johanna hade med sig till oss! Ha nu en riktigt härlig påskafton!

Inga kommentarer: