torsdag 15 augusti 2013

Fina, snälla spårvagnar!

Hej! Idag hanns det inte med så mycket ridning men August och Lisa red en tur på eftermiddagen. Valle och Julle fick följa med. Duktiga ryttare!
Nu tillbaks till Juniors äventyr! Göteborgs ridande polis har visat intresse för den ståtlige pållen! Här är det två ryttare som gör en första test för att bedöma ev. lämplighet som blivande polishäst! Vi kan meddela att det gick alldeles utmärkt! Hmmm, hörde att det gick "lite" vilt till stundtals! Inget som inte en rutinerad polisryttare kunde hantera!
Efter att ha gått igenom veterinärbesiktning utan anmärkning så var det dax för nästa steg! Idag har Junior, eskorterad av Katarina, Anthony och M, anlänt till polishästarnas stall i Göteborg! Vilket plejs, supernajs och rena lyxlyan! Fullt med trevliga, kunniga människor och en söt stallkatt som närmsta granne! Massor av ståtliga, coola hästar! Nu återstår "bara" en del väsentligheter! Göteborg är inte som Lövås! Bilar, spårvagnar, en massa folk överallt och en del väsnas så in i hoppsan! Pallar Junior detta??? Det är frågan! Nu håller vi alla hovar och tummar som finns för att Junior ska klara provet och få stanna som polishäst i Götet!!!! Skicka alla positiva tankar ni kan: SPÅRVAGNAR ÄTER INTE HÄSTAR, du KAN bli polishäst!!!!!! Ps! Junior skickar ett STORT TACK till alla som lagt ner tid och arbete med mig, så att jag har fått den här fina chansen att utvecklas ytterligare!!!!

Inga kommentarer: