lördag 29 juni 2013

Här igen!

Hejsan hoppsan! Nu är jag på G igen! M har kommit tillbaks från en veckas ledighet och kolla här var hon hamnade av en slump, på väg till tåget i Budapest!
Det ser ut som ett ganska trevligt sätt att fördriva tiden på när man ska vänta ett par timmar på att tåget ska gå! Nästan så att jag oxå skulle velat va där!! Det var inte den tävlingen som är på bilden överst, men en svårklasshoppning med ryttare enbart från Ungern. Hon som vann hette Marianne förresten ( satte alla "gubbsen" på plats med sin lilla smidiga kuse!)
Ser man på! Det fanns kusar i Prag med! Ett väldans stiligt par som drar på vagnen!
Två coola kusar mitt i stadsvimlet! Det är bara lille Danne som fattas, han skulle väl kunnat bära runt på små barn! Nåja, nu är M tillbaks på Lövås och nu väntar vi bara på att få börja jobba igen! Fast vi har faktiskt inte varit helt lediga! Lisa, Wilma och Olivia har varit här några dagar och skött ruljansen och det gjorde de bara sååååååååååå........ BRA!!! Ps. Tjeckien och Lettland är med oss på läsarlistan idag! Hejsan svejsan! Hoppsan, nu är visst Portugal också här!

Inga kommentarer: