fredag 9 november 2012

Bäst att vara häst!

Är man en liten katt som heter Lisa så behöver man inte bekymra sig över att det är lervälling i hagen och sådana där saker! Det är bara att mjaua lite utanför dörren och vips så kan hon skutta upp och lägga sig på gosiga fällen i soffan!  Så kan minsann inte jag göra! Tänk om man vore en liten katt!
Nä, förresten....... jag är nog hellre häst ändå! Särskilt idag när Jim och jag har fått en sprillans ny och fin hage med en massa gräs att mumsa på! Det är stängsel ner och stängsel upp så det bara visslar om det!  M har hållit på hela långa dagen med att plocka ner och sätta upp,  men jag är sååååå nöjd såååå!!!!! Tack alla snälla grannar som låter oss kusar få spatsera runt på era marker!!!!!!  Idag körde det förbi flera bilar med människor som sa att de tycker att det är jättemysigt att vi finns här och bor i hagarna så att de kan titta på oss där vi går. Det var roligt att höra!
Ibland så pysslar hon med lite andra grejer oxå den där M. Den här är beställd av Sanna och nu är den klar ifall du kikar in här någondag. Ha en skön helg alla kära vänner!  Imorgon så blir det lite hålligång här så det är bäst att gå till kojs tidigt ikväll!


Inga kommentarer: