torsdag 4 oktober 2012

Funderardag.

Hmm, idag är det en sån där funderardag. Det kan man göra nu när man inte bara behöver fundera över varför det regnar jämt. Idag skiner solen??!! HÄRLIGT !
Varför händer det dumma och tråkiga saker ibland? Det är själva livet säger M. Ibland är det  så, och då är allt bara skräp! M har en vän som nyss köpt en häst som är världens finaste. Nu visar det sig att det är något som är helt fel och det är allvarligt. Sorgligt är det. Synd om hästen och synd om ägaren. Jag och de andra kusarna håller nu alla hovar vi har för att allt ska sluta på bästa sätt ! Efter sorger och bedrövelser kommer nya tider, nya hästar, man blir en erfarenhet rikare även om det smärtar något alldeles bedrövligt. Det gäller att se framåt och att sätta fokus på det som är positivt! Efter regn och mörka moln brukar det alltid bli solsken så småningom! Sköt om er och ha det bra!
I morgon kommer Anita och ska prova att rida med westernsadel på Smulan, då följer säkert M med på Whitney, jag får nog vänta till på Söndag innan det blir min tur.........men man vet aldrig!
Titta vilken fin bild på Jack och Lisa när de tävlade i  dressyr på Ork för ett antal år sedan! Det är samma Lisa som nu är veterinär och skötte om Whitneys ben i somras! Sådär knepig kan en häst se ut när den är rakad, gul på utsidan och grå under ! Jack hade en sån otroligt tjock päls på vintern så att han blev väldigt svettig när han jobbade. Därför behövde han klippas lite.

Inga kommentarer: