torsdag 4 juli 2013

Gulleplutt!

Här har vi två tjejer som varit med och hjälpt till hela dagen! Linnea och Johanna håller ordning på Whitney och Julle innan ryttarna är på plats.
Elina och Carina värmer upp med en liten skogstur innan det är dax för hårdträning på ridbanan! Jättefint jobbat tjejer!
Love, Frida och Linnea har full koll på kusarna! Oj, vad nybörjarryttarna har lärt sig mycket de här dagarna! Duktigt! Jag tror till och med att det blev galopp för några av dem idag!
Jonathan tränar på Danne och det går finfint!

Linn red Whitney jättebra idag! Säga vad man vill om den ponnyn men en väldigt egen stil har hon, både över hinder och på marken!!!! Men vad gör väl det när man är världens snällaste och tryggaste ponny!!!
Ett helt gäng med ryttare rider en stund på bana innan det blir skogstur. Hur har M fotat egentligen? Missat halva mig!

Här är iaf hela jag med Emy på ryggen. Hon kommer ifrån Kristianstad och det här var det bästa turridningsstället hon varit på sa hon! Jamen undra på det när hon red på tur med mig!!! Det var roligt att höra i vilket fall somhelst! Välkommen tillbaks när du är i faggorna Emy!
Den här lille gulleplutten träffade M när hon hämtade hö åt Valle igår! Nöff nöff! Tack för idag alla ryttare!!! Ps. Idag är Bulgarien med på läsarlistan!

Inga kommentarer: